Home » Concerte

Concert jazz “Capriel Dedeian & Jazz Challenge” @ Tete-a-Tete Coffee Art & Chill Print

27 July 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Tete-a-Tete Coffee Art & Chill te invita miercuri 28 iulie de la ora 20:30 la seara de jazz ce-i va avea ca invitati pe Capriel Dedeian & Jazz Challange.

Funk Jazz Evening
Muzica de: Capriel Dedeian, George Benson, Lee Ritenour, Chuck Loeb, Spyro Gyra, Shakatak si altii

Jazz Challenge a luat fiinta in 2000, iar membrii sai fondatori sunt Alex Borsan si Dan Nicolau. Consacrarea a venit in luna decembrie a anului 2000 cand au obtinut Marele Premiu la sectiunea Debutanti in cadrul Festivalului de jazz de la Brasov, premiu care le-a deschis noi perspective in lumea jazz-ului auhtohton. Componenta formatiei s-a modificat de cateva ori in decursul celor 10 ani de activitate, dar membrii fondatori au continuat proiectul pana in prezent. Colaborarea cu Capriel Dedeian a inceput in anul 2009 cu concerte de club, emisiuni TV, recitaluri in tara si strainatate. In prezent, in aceasta formula, CD & JC lucreaza la un album de jazz ce va cuprinde piese proprii si va fi lansat in toamna. Componenta actuala a trupei Jazz Challenge este : Alex Borsan pian, Dan Nicolau trompeta, Adi Flautistu bass si Catalin Putingher tobe.

Capriel Dedeian este chitarist de jazz de origine armeana si se mandreste cu 34 de ani de activitate in muzica. A fost atras catre stilul jazz inca din adolescenta si a inceput sa studieze chitara la 14 ani. A participat la festivalurile de jazz de la Brasov, Costinesti, Galati, Bucuresti, Chisinau, Viena, Bruxelles s.a. alaturi de artisti reprezentativi ai jazz-ului romanesc. Fratele lui Dedeian, Garbis, i-a sprijinit formarea ca muzician de jazz si i-a fost unul dintre cei mai apropiati colaboratori. In prezent Capriel Dedeian lucreaza la un disc de jazz-rock cu piese compuse in perioada de inceput a carierei si piese noi, impreuna cu trupa Jazz Challenge cu care sustine concerte in diverse cluburi de jazz incepand din 2009.

Capriel Dedeian – chitara
Alex Borsan pian
Dan Nicolau trompeta
Adi Flautistu bass
Catalin Putingher tobe

Pretul intrarii: 20 lei

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.