Home » Concerte

Concert Florin Chilian @ Timisoara ; 16 decembrie 2010

3 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Florin Chilian in concert la Timisoara pe 16 decembrie de ora 21 in Megalos Club

Artitude prezinta un concert de nota 10, in prag de sarbatori. Florin Chilian revine in fata publicului din Timisoara, joi 16 decembrie, ora 21:00, la Club Megalos (fostul The Note.)

Muzica lui Florin Chilian poarta amprenta autoironiei, a criticii la adresa unei societati contemporane, dar si a suferintei. La trei ani si jumatate fugea dintr-un camin-internat, unde fusese uitat de cei care-l cresteau. La 16 ani isi castiga existenta ducandu-i sculele lui Vali Sterian. A invatat sa cante singur, fara sa urmeze cursuri special. Isi scrie singur textele, care, de fapt, sunt adevarate poeme.

Florin ChilianFlorin Chilian a debutat pe marile scene relativ tarziu, la 30 de ani, si a facut furori cu primul album, Iubi interfata la realitate (in 2001). Al doilea album, Zece porunci, de inspiratie biblica, va fi o palma data tuturor ipocritilor.

Astazi, este unul dintre cei mai de success si apreciati cantautori romani. Un muzician complet, cu un timbru vocal usor nazal, care trece de la unul ragusti la tipat si il face special.

Pretul biletului este de 35 de lei.
Informatii suplimentare puteti obtine la telefon 0726 688 658

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.