Home » Concerte

Concert extraordinar Paul Anka

14 March 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

paul ankaIn premiera in Romania – concert extraordinar Paul Anka – Live!
1 Iunie 2010 – Sala Palatului, Bucuresti

Paul Anka, nascut intr-o familie cu origini libaneze la 30 iulie 1941 la Ottawa – Canada, isi face prima aparitie TV in anul 1957, la doar 16 ani, cu primul sau cantec ce avea sa devina un mare hit international – “ Diana” – o poveste despre pasiunea lui pentru o colega de scoala. “Diana” s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare si l-a lansat pe Anka in muzica internationala.

Peste putin timp, Anka s-a dovedit a fi nu numai un artist de mare succes, dar si un compozitor de geniu, intrand in top 10 USA cu:“You Are My Destiny”, “Lonely Boy”, “Put Your Head On My Shoulder”, “Puppy Love”, “My Home Town” si “Dance on Little Girl”. Don Costa, mentorul musical dar si producatorul lui Anka, spunea despre acesta in anul 1975, ca: “Pur si simplu, Anka nu stie sa scrie un cantec prost!”

In 1970 Anka a ajuns din nou in topuri cu “Having my Baby”, “One Man Woman, One Woman Man”, “I Don’t Like to Sleep Alone”, “There’s Nothing Stronger than Our Love” sau “Times of Your Life”.

In anii 1980 “Hold Me Till The Morning Comes” in duet cu Peter Cetera ajunge iar in topuri, pentru ca anii ’90 sa-i aduca duete cu Celine Dion, Patti La Belle, Tom Jones, Anthea Anka si Frank Sinatra, dar si “Anka Live 2000” – inregistrat in timpul unui turneu mondial.

In 2005, Anka a fost premiat cu prestigiosul Ordin al Canadei si a capatat si o stea pe ‘Walk of Fame’ din Toronto.

Este deasemenea si un mare descoperitor de talente si desi s-ar crede ca, poate a data cu varsta si-a incetinit ritmul, Paul ne asigura ca nu este cazul…Puterea lui de munca dar si talentul inascut, au facut ca publicul care venea la inceput sa auda “cantecul”, vine acum sa vada spectacolul Anka, asta si pentru sa au siguranta unui eveniment muzical de mare clasa cum rar se poate vedea!

Paul Anka nu s-a culcat niciodata pe lauri, iar din anul 1957 incoace, in fiecare decada a avut cel putin un cantec in topurile Billboard, a vandut peste 15 milioane de albume si a avut 3 single-uri no 1. in Billboard Hot 100. Paul Anka este si co-autor al piesei “This Is It” – noul hit, postmortem, al lui Michael Jackson, piesa fiind scrisa in 1983 de catre Paul Anka impreuna cu Michael Jackson si publicata intr-un album din anul 1991 sub numele de “I Never Heard”.

Spectacolul de la Bucuresti va reuni – live – peste 20 instrumentisti de exceptie, alaturi de care, Paul Anka isi sustine toate concertele.Cu o productie de zile mari, evenimentul va incepe la orele 20.00 si timp de doua, vom auzi toate acele hituri nemuritoare semnate… Paul Anka!

Preturile biletelor:
– 90 lei
– 150 lei
– 250 lei
– 350 lei;
VIP – 600 lei

Biletele se vor pune in vanzare incepand cu vineri, 19 Februarie, ora 10.00, in reteaua de bilete Eventim: magazinele Germanos, Vodafone, Librariile Carturesti, Humanitas si online pe eventim.

You are my destiny – Paul Anka

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.