Home » Concerte

Concert Boyz II Men la Sala Palatului

9 March 2010 2 Comments
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Concertul o sa fie in data de  20 Aprilie 2010 la Sala Palatului sub denumirea “Love cu Boyz II Men

Conform vanzarilor, Boyz II Men este cel mai de succes grup vocal R & B masculin din toate timpurile. Au inregistrat cinci pozitii intai in topurile de specialitate si au vandut mai mult de 60 de milioane de albume. Trei dintre hit-uri, “End of the Road“, “I’ll Make Love to You” si “One Sweet Day” (cu Mariah Carey), au atins si au depasit stationarea pe pozitia intai in topul Billboard Hot 100 pentru cea mai lunga perioada de timp.” One Sweet Day” inca detine recordul.

Cu toate ca “On Bended Knee”  nu a inregistrat depasiri exceptionale, a ramas inca un cantec foarte popular care a ajuns numarul 1 si a transformat Boyz II Men in al treilea artist (dupa The Beatles si Elvis ) care s-a inlocuit singur la pozitia ce o detinea in Billboard Hot 100.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si in reteaua Diverta, Casa de bilete Unirii 1 , sau pe www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro.

Concertul este organizat de  ICA si Opt Team

Muzica de calitate cu parfum R&B si nostalgia melodiilor care inca fac istorie in 20 Aprilie la Sala Palatului din Bucuresti.

Boyz II Men – I’ll Make Love To You

Nota: Poza din post este caputura din videoclip.

2 Comments »

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.