Home » Concerte

Cele mai ieftine bilete la concertul Aerosmith, din nou epuizate

14 June 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Biletele la categoria Gazon B (140 lei) la concertul Aerosmith (18 iunie, Zone Arena) s-au terminat. Dupa ce aceasta categorie a fost suplimentata gratie relocarii concertului la Zone Arena, locurile cele mai ieftine au fost vandute din nou in totalitate. In acest moment, mai sunt disponibile trei categorii de bilete: Gazon A – 190 lei, Golden Ring – 330 lei, tribuna VIP (locuri pe scaune) – 590 lei.

Aerosmith continua sa sustina concerte electrizante cu casa inchisa pe tot globul. Dupa ce a cucerit America de Sud (in Costa Rica au sustinut cel mai mare concert din istoria tarii) si acum Europa (unde au programate 11 showuri), trupa se va reintoarce in Statele Unite. La inceputul lunii, ei au anuntat continuarea turneului “COCKED, LOCKED, READY TO ROCK” in Statele Unite. Turneul de vara nord-american va cuprinde 18 showuri si incepe pe 23 Iulie in Oakland, California. Reprezentatia de pe Fenway Park, programata pentru 14 August, a stabilit un nou record in materie de vanzari, biletele fiind epuizate la numai 23 de minute de la punerea lor in vanzare. Steven Tyler le-a promis fanilor sai de acasa ca “O sa aducem rock sa va tina pana la mijlocul saptamanii urmatoare!”.

Aerosmith aniverseaza 40 de ani de existenta si sunt fara indoiala cea mai longeviva si spectaculoasa trupa in istoria rockului. Sunt prezenti in Rock and Roll Hall of Fame si au primit nenumarate premii dintre care 4 premii Grammy, 8 trofee American Music Awards, 6 premii Billboard si 12 MTV Music Awards. Au la activ peste 150 de milioane vandute, nenumarate albume de platina si au in spate o armata de milioane de fani.

Biletele la pretul de 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56, Bucuresti sau in librariile Humanitas din toata tara.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.