Home » Concerte

Casa cu prieteni se muta in club MoJo

19 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

19 Octombrie 2010
Ora 20:30
Club MoJo BritRoom

e-Folk Events si Club MoJo Brit Room va invita marti, 19 octombrie, incepand cu ora 20.30 la un concert de muzica folk alaturi de Sanziana Toma, Dragos Toma si Mihaela Calciu, sau altfel spus “Casa cu Prieteni”.

Despre Sanziana si Dragos toma nu trebuie sa spunem prea multe deoarece muzica lor este cunoscuta publicului iubitor de folk prin compozitii proprii dar si prin cantece de drumetie.

Aproape orice muntoman a ascultat macar odata duo-ul Sanziana si Dragos Toma. Iar cand lor li se alatura si Mihaela Calciu suntem siguri ca va iesii inca o seara de poveste in Clubul MoJo Brit Room.

Partea a doua a serii va revenii debutantilor sau altfel spus celor ce nu au cantat vreodata sau au cantat de putine ori pe o scena.
Astfel daca ai putin curaj, o ghaska de prieteni care sa te sustina din sala si o chitara vino sa canti la Mojo! Impresioneaza-ti prietenii cu muzica folk.Scena este deschisa tuturor participantilor indiferent de varsta sau talent.

Asadar marti 19 Octombrie 2010 incepand cu ora 20:30 asteptam toti muntomanii la o seara speciala alaturi de Sanziana si Dragos Toma alaturi de Mihaela Calciu si a lor “Casa cu prieteni”.

Pretul unui bilet este de 5 lei.
Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.

Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.