Home » Concerte

Cargo va canta in deschidere la Iron Maiden

30 May 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Trupa Cargo va canta in deschiderea concertului pe care celebra formatie Iron Maiden il va sustine la Cluj. Organizatorii sustin ca incearca sa aduca si o trupa din Ungaria care sa sustina un show inainte ca Iron Maiden sa urce pe scena. Desi numele formatiei din Ungaria nu a fost dezvaluit, se pare ca este vorba despre o trupa favorita a lui Arpad Paszkany, cel care suporta cheltuielile pentru aducerea lui Iron Maiden la Cluj.

Patronul companiei “Imagistica si Iconica”, Liviu Alexa, ne-a precizat ca propunerea organizatorilor ca trupa Cargo sa cante in deschidere trebuie sa fie acceptata si de cei de la Iron Maiden. “Propunerea noastra este ca trupa Cargo sa cante in deschidere. Deocamdata ramane sa discutam si cu cei de la Iron Maiden despre acest lucru. Daca nu vor avea nimic impotriva, sper sa reusim sa batem palma si cu trupa la care ne gandim. Mai mult insa nu pot spune nimic acum. Dorim, de asemenea, sa invitam si o formatie ungureasca”, ne-a spus Alexa.

Si membrii trupei par a fi incantati ca vor reveni in Romania. “Data trecuta cand am fost in Romania, in cadrul turneului Somewhere Back in Time din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienta fantastica si ne-am dorit foarte tare sa revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atat mai mare cu cat este vorba despre Transilvania, o zona cu o istorie deosebita! De atfel, suntem convinsi ca fanii nostri stiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poarta acest nume si abia asteptam sa cantam in sfarsit in Transilvania!”, a declarat Steve Harris, basistul trupei.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.