Home » Concerte

Biletele la Concertul Stefan Hrusca Colinde terminate

6 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Cantautorul maramuresean va sustine acest concert la numai o zi distanta de ziua sa de nastere, aceasta fiind pe data de 8 decembrie, iar concertul fiind programat pe 9 decembrie. Este obisnuit sa munceasca de ziua lui, cunoscut fiind faptul ca si in anii trecuti el a avut concerte chiar in ziua cand i se celebra nasterea, artistul fiind insa bucuros ca o poate sarbatori prin munca!

In data de 9 decembrie va avea loc un concert special de sarbatori, al carui invitat va fi nimeni altul decat interpretul de muzica folk, Stefan Hrusca! Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti si promite sa deschida sezonul colindelor si al datinilor romanesti de Craciun!

Hrusca sustine concerte si in strainatate si este obisnuit sa aiba si admiratori de alte nationalitati, care chiar daca nu cunosc limba in care sunt cantate colindele lui, le fredoneaza si sunt foarte incantati de muzica specifica sarbatorilor de iarna. Artistul considera ca cele mai importante aspecte sunt modul de interpretare si sensibilitatea si abia mai apoi apare importanta mesajului transmis.

Hrusca ii va incanta pe admiratorii sai cu piese precum: Florile Dalbe, Trei Pastori, Afara Ninge Linistit, Linu-i Lin, Sfanta-i Sara de Craciun. Din playlistul concertului nu va lipsi nici piesa Ruga Pentru Parinti, pe care artistul o canta in toate concertele lui!

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.