Home » Concerte

Best Of Gabriel Cotabita – Ce mai faci ? @ Sala Palatului

20 October 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

3 Noiembrie 2010
Ora 19:00
Sala Palatului, Bucuresti

Pentru spectacolul de la Sala Palatului din 3 noiembrie, slagarele “Prima iubire si ultima”, “Te rog, domnisoara, nu pleca”, “Un simplu trecator”, “Raiul e pe pamant”, “Noapte albastra”, “Ave Maria”, “Prizonier”, “Balada timidului”, “Cat de mult poti gresi”, “Cantecul somerului” au fost reorchestrare de Andrei Tudor, Ionel Tudor si Walter Dionisie.

In 1986 debuteaza ca solist independent pe scena Festivalului de la Mamaia. Piesa interpretata de Gabriel Cotabita in concursul de creatie, “Chemarea pamantului”, nu a castigat nici un premiu. Insa el a castigat publicul. A fost chemat in scena de patru ori!
“Muzica <> nu am cantat niciodata. Am crescut cu romante si cantonete in casa. Pot sa spun ca am trecut prin toate genurile. Cred ca cel mai bine m-ar caracteriza genul pop-rock”, declara in cunostinta de cauza artistul.

A fost activist… in sase trupe – Redivivus, Fapt Divers, Holograf, Vodevil si VH2 – (unde inca mai figureaza). “Imaginea lui nu a fost creata de mass-media, ci si-a format-o singur pe scena, in turnee”, se scria in anii ‘80 in saptamanalul Ecran Magazin. Acest adevar este perfect valabil si in zilele noastre, Gabriel Cotabita fiind perceput in continuare ca un interpret profesionist ce a stiut intotdeauna sa-si respecte meseria.

S-a autodenuntat ca fiind o fiinta contradictorie care isi gaseste starea de exuberanta doar pe scena. Iar starea de fericire de pe scena si-a indentificat-o mai rar in viata sa de artist liber profesionist. Asta nu inseamna neaparat ca trecerea anilor a fost guvernata de nefericire. Si-a impus o stacheta ridicata si tocmai de aceea a fost incercat de mai multe ori de o stare de nemultumire. Dupa 15 ani, Gabriel Cotabita va simti din nou starea de fericire de a fi pe scena Salii Palatului. La 3 noiembrie, se va prezenta in fata publicului cu tot ceea ce a realizat mai bun in 24 de ani de cariera.

“Fiecare zi fara tine”, “Trece vremea”, “Mai stai”… cu VH2. Bineinteles ca nu va lipsi trupa de care Gabriel Cotabita si-a legat destinul muzical acum 8 ani.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.