Home » Concerte

Army in Concert in Bucuresti

14 April 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 19:30
Sala Radio Mihail Jora – Bucuresti

Orchestra Reprezentativa a Armatei – “Army In Concert”

Pe 22 aprilie, va invitam la o seara italiana, invitat: dirijorul Fiorangelo Orsini – Italia.

Invitat special Vlad Mirita

Orchestra Reprezentativa a Armatei va sustine cel de-al patruea concert din stagiunea 2010 la Sala Radio din Bucuresti, pe data de 22 aprilie 2010, cu incepere de la ora 19.30. Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Teocta si Kompas Events, cu sprijinul extraordinar al Centrului Cultural European Sector 6 si al Centrului Cultural pentru UNESCO “Nicolae Balcescu”.

Pentru aceasta editie, organizatorii au pregatit o seara speciala cu muzica italiana, in care publicul va avea ocazia sa asculte celebre bijuterii ale culturii italiene (“Barbierul din Sevilla”, “Cotofana hoata”, “Cavaleria Rusticana”, “Revista Rosiniana”, “Italiana in Alger” si altele). Pucinni, Rosini, Mascani si alti compozitori celebri isi vor aduce aportul la crearea unei atmosfere de neuitat.

Stagiunea “Army In Concert” inregistreaza in acest spectacol si o premiera: prezenta primului dirijor strain care va conduce Orchestra Reprezentativa a Armatei. Organizatorii doresc ca acesta sa devina un obicei. In urmatoarele concerte pe care le va sustine cea mai titrata orchestra de suflatori din Romania, dirijorii invitati vor fi numai nume celebre care au facut cariera pe plan international.

Fiorangelo Orsini este un dirijor de o valoare incontestabila, de talie internationala, si profesor la Conservatorul din Pescara.

Pret/ bilet:
Categoria 1: 40 Ron
Categoria 2: 30 Ron
Categoria 3: 20 Ron

Cumpara bilete.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.