Home » Concerte

Alex Porro @ Tu esti Mos Craciun

13 December 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti are plăcerea de a vă invita miercuri, 15 decembrie 2010, începând cu orele 19:00 la un concert folk ce va avea loc în cafenea Tete-a-Tete din Parcul Herăstrău.

Tu Esti Mos CraciunAlex Porro, solistul vocal al formaţiei BENETONE şi artist folk, revine pe scenă miercuri, 15 decembrie, la cafeneaua Tete-a-Tete, ca urmare a dorinţei sale de a se alătura campaniei „Tu eşti Moş Crăciun”, campanie umanitară organizată de Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti, având ca beneficiari copiii de la secţia Imunodepresie a spitalului Matei Balş din Bucureşti.

Întreaga echipă SSMB vă aşteaptă pentru a petrece împreună pe ritmuri de folk o seră de neuitat. Pentru că distracţia SSMaxima nu este unicul scop al acestui eveniment, încasările obţinute din vânzarea biletelor vor fi folosite în scop caritabil: strângerea de fonduri pentru copii internaţi la secţia Imunodepresie – copii a spitalului Matei Balş din Bucureşti.

Invitatul special al serii este nimeni altul decât Alex Porro, solist vocal al formaţiei BENETONE şi artist folk, care a decis să susţină această campanie. Alex vă va cânta şi vă va încânta miercuri seara la cafeneaua Tete-a-Tete, în scop umanitar.

Preţul unui bilet este de 5 RON iar pentru rezervări aşteptăm telefonul tău la 0727 342 141.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.