Home » Concerte

A Little NIGHTMARE Music @ Ateneul Roman

29 September 2010 No Comment
Puteti sustine acest articol pe Google, click +1

Ateneul Roman
21 Decembrie 2010
Ora 19:00

“A Little Nightmare Music” este un spectacol unic, plin de virtuozitate, de muzica feerica si caraghioasa, plina de un umor scandalos.
Ideal pentru publicul in varsta de la 8 la 88 de ani, acest spectacol sigur te va captiva si entuziasma chiar daca sunteti un iubitor al muzicii clasice sau o persoana care fuge la simpla mentiune a lui Mozart.

Concertul incepe. Muzica este sublima. Nici macar un ac de par nu ar indrazni sa cada.
Dintr-o data, un telefon mobil suna si incepe nebunia.
Pianistul isi pierde mana, violonistul, in timp ce se acordeaza, adoarme, iar mai tarziu se trezeste in mijlocul unei autostrazi si se transforma in “Riverdancer”.

Cand se intoarce pianistul, pianul este blocat, spunandu-i ca pentru a-l folosi trebuie sa introduca cardul sau de credit.
Intre timp, violonistul isi pierde arcusul intr-un aspirator iar pianistul vorbeste la telefon, citeste, mananca si canta la pian cu susul in jos, in acelasi timp.
Acestea si multe alte “cosmaruri” se desfasoara in fata publicului “ochi si urechi.

Aleksey si Hyung-ki au lucrat impreuna inca de la varsta de 12 ani, de la inceputurile lor la Scoala Yehudi Menuhin. Alaturarea muzicii cu teatrul si comedia nu a fost niciodata ceva complicat pentru ei. Ideile sunt stranse pe mai multe nivele. Uneori acestea provin din muzica, alteori din teatru sau doar din evenimentele din fiecare zi. Maestri lor mari sunt mari clasici cum ar fi Monty Python sau Victor Borge dar si Little Britain si Southpark.

Un eveniment produs si prezentat de Fundatia ART PRODUCTION.

Biletele se gasesc la Ateneul Roman si in reteaua Eventim la: Sala Palatului, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.